Tworzymy nowoczesną przestrzeń gastronomiczną, elastycznie dostosowując ją do wymagań danego budynku.
Nasza wszechstronność działań wynika z połączenia wieloletniego doświadczenia naszych wewnętrznych działów m.in. prawnego, finansowego, marketingowego, gastronomicznego i projektowego.
Potrzebujemy wyłącznie przestrzeni, a o całą resztę zadbamy sami.
Nasze działania obejmują:
Badania, analiza
i umowa
Projekt
i wykończenie
Przygotowanie
do otwarcia
Rekrutacja
i szkolenie
Prowadzenie restauracji
i ciągła kontrola
Sukces to efekt starannie przemyślanych działań, których kluczowym elementem są precyzyjne obliczenia.
Dlatego zapewniamy:
Na podstawie powyższych danych podejmujemy decyzje dotyczące podpisania umowy.
Dzięki naszemu doświadczeniu w projektowaniu gastronomii potrafimy stworzyć przestrzeń, która przyciąga klientów każdego dnia.
Nadzorujemy projekt, aranżację i wykonawstwo, aby efekt końcowy był symbolem nowoczesnej restauracji, która inspiruje do jedzenia.
Gotowanie na oczach Gości, nowoczesny restauracyjny design, porcelanowe naczynia i klimat, którego nie doświadczysz w żadnej innej restauracji samoobsługowej.
Zamieniamy 1-2% powierzchni biurowca w miejsce, które najemny będą regularnie i chętnie odwiedzać.
Zakończenie prac budowlano-wykończeniowych to dopiero pierwszy z głównych etapów naszych działań.
Wykorzystując najnowsze techniki graficzne oraz bogate zaplecze marketingowe, tworzymy identyfikację wizualną, strategię, profil oraz "unikatowe JA" restauracji.
Dzięki temu miejsce ma nie tylko "szkielet", lecz również duszę, która intryguje i zachęca klientów do powtarzających się odwiedzin.
Posiadamy ekosystem w pełni zautomatyzowany i kompatybilny z naszymi restauracjami oraz kuchnią centralną, który zapewnia szereg możliwości:
oraz wiele winnych