Zespół różnorodnych specjalistów i ekspertów łączy siły, aby tworzyć i prowadzić przestrzenie, które stanowią więcej niż tylko miejsce na posiłek. Nasza samodzielność i kompleksowość we wszystkim, co robimy, gwarantują, że wszelkie procesy są transparentne i w pełni kontrolowane w naszej strukturze organizacyjnej.
Dążymy do zmiany standardów w zakresie jakości posiłków, ponieważ jesteśmy przekonani, że nasza oferta znacznie przewyższa to, co obecnie oferują inni.
Nasze restauracje stanowią solidną podstawę przyszłego rozwoju, zorientowanego na potrzeby kolejnych pokoleń.
Jesteśmy jednym z wiodących graczy na rynku restauracji samoobsługowych. Od 2016 roku działamy w branży, otwierając w tym czasie kilkanaście restauracji. Nasza oferta nie ogranicza się jedynie do kantyn w prestiżowych biurowcach; działamy szerzej, obsługując również rynek dostaw oraz żywienia zbiorowego pracowników w dużych zakładach pracy.
Zapewniamy najwyższą jakość obsługi i żywienia.
Nasza rozbudowana struktura pozwala nam zarządzać każdym procesem od początku do końca. Dla naszych obecnych i potencjalnych inwestorów oferujemy stabilny wzrost i dochód, co stanowi potwierdzenie naszej niezawodności i profesjonalizmu. Rewolucjonizujemy koncepcję restauracji samoobsługowych, tworząc projekty oparte na stabilnych fundamentach
i wizji przyszłości.
Nasz sukces tworzą ludzie z ogromnym doświadczeniem gastronomicznym,
dzięki czemu świadczone przez Nas usługi są zawsze na najwyższym poziomie.
Stworzyliśmy zautomatyzowany eko-system budowy, rozwoju i prowadzenia restauracji, który obejmuje zarządzanie
dostawami, pracownikami, obsługę i promowanie punktu.
Dbamy o to, by każdy poczuł się tutaj, jak w miejscu, nad którym ma w pełni kontrolę.
KRAKÓW
WARSZAWA
Warsaw Unit, Rondo Daszyńskiego 1 (otwarcie wrzesień 2024)
KRAKÓW
MODLNICZKA
2023 IGRZYSKA EUROPEJSKIE
2022 WORLD CENTRAL KITCHEN (WCK)
Nasz zespół składa się z doświadczonych profesjonalistów
o różnorodnym tle zawodowym, obejmującym obszary takie jak gastronomia, prawo, finanse, marketing i obsługa klienta. Jesteśmy gotowi dostarczyć Ci kompleksowe i wysokiej jakości rozwiązania, oparte na naszej szerokiej wiedzy oraz doświadczeniu.
Wierzymy, że sukces to efekt współpracy zespołu, w którym wszyscy dążymy do wspólnego celu. Nasza firma to miejsce,
w którym każdy członek zespołu może rozwijać swoje umiejętności i angażować się w naszą wspólną misję.
Dążymy do stworzenia środowiska, w którym każdy pracownik czuje się doceniony i motywowany do osiągania wyjątkowych rezultatów.
Foodservice Investment Group został oficjalnym partnerem obsługi kulinarnej w Business Lounge na Lotnisku Kraków-Balice!
Kraków Airport
Realizator usług cateringowych podczas Igrzysk Olimpijskich w Krakowie i okolicy
z przetargu nr 29.ZP.HOSP.2023.
Obsługa łącznie 6 -ciu
lokalizacji jednocześnie.
Nominacja do nagrody
„Retailer of the Year”
w 12 edycji
prestiżowego
konkursu CEE Retail
Real Estate Awards
dla Meating Point
Zwycięzca konkursu Food Business Awards
w kategorii stołówka/ kantyna/ restauracja pracownicza.
Branżowa nagroda przyznana przez XVI Forum Rynku Gastronomicznego
Innowacja i nowoczesność - holistyczny system zarządzania. Kompleksowe podejście do prowadzenia restauracji od analizy rynku, umowy, poprzez projekt i wykończenie.
Dbałość o rozwój osobisty Pracowników, rekrutujemy, szkolimy, aż do “day-to-day” prowadzenia restauracji odnoszącej sukcesy.