Dążymy do sukcesu każdej nowo otwartej restauracji. W związku z tym cały czas poszukujemy i udoskonalamy nasze koncepty, aby elastycznie reagować na dynamicznie ewoluujące potrzeby klientów.
Obecnie oferujemy 4 niezależne modele restauracyjne oraz dział eventowy nadzorowany przez doświadczonych managerów oraz innowacyjny system obsługi rynku delivery dla żywienia zbiorowego w sektorze publicznym oraz prywatnym.
Samodzielna marka restauracji
DEDYKOWANY DLA:
GLA 20-50 tys. m2
Format:
Uzupełnienie do restauracji Eating Point
DEDYKOWANY DLA:
GLA 40-80 tys. m2
Format:
Uzupełnienie do restauracji Eating Point
DEDYKOWANY DLA:
GLA 40-80 tys. m2
Format:
Samodzielna marka - forma targu
DEDYKOWANY DLA:
GLA 80-120 tys.m2
Format:
Innowacyjna technologia usług delivery
DEDYKOWANY DLA:
żywienie zbiorowe
Format:
Samodzielna marka -obsługa eventów
DEDYKOWANY DLA:
firmy | osoby
Format:
Equal Business Park
Restauracja Eating Point Wielicka 30, Kraków
Korona Office Complex
Restauracja Eating Point Armii Krajowej 18, Kraków
Podium Park
Restauracja Eating Point Jana Pawła II 43a, Kraków
Tischnera Office
Restauracja Eating Point Tischnera 8, Kraków
Nasza specjalność to wyjątkowe przestrzenie, gdzie detale odgrywają kluczową rolę. Nasze restauracje wyróżniają się wysokim standardem aranżacyjnym, począwszy od starannie dobranych materiałów na ścianach, poprzez meble, aż po oświetlenie. Chociaż każda restauracja w sieci jest podobna, to z uwagi na historię miasta czy konkretne miejsce, w którym się znajduje, niektóre elementy wnętrza, dodatki i ozdoby niosą ze sobą regionalny charakter.
To przysłowie odnosi się nie tylko do jedzenia, ale również do otoczenia, w którym jest spożywane. Dlatego zapewniamy naszym gościom pełen komfort i przyjemność. Zatrudniamy doświadczonych architektów i nadzorujemy wykonawców realizujących projekty wnętrz.
Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu w realizacji inwestycji poprzez spółkę Fracthon, jesteśmy świadomi, na co zwrócić uwagę. Nasze projekty aranżacyjne są nowoczesne, przyciągające uwagę i jednocześnie unikalne dla każdej restauracji. W takim otoczeniu posiłek smakuje podwójnie lepiej.
Opracowana zgodnie z najnowszymi wytycznymi księga standardów stanowi drogowskaz, umożliwiający mądre rekrutowanie i skuteczne szkolenie pracowników obsługi.
Dzięki temu nasza kadra jest przygotowana na największe wyzwania. Wśród naszych zespołów znajdują się doświadczeni kucharze, dla których uśmiech klienta stanowi bezcenną wartość
Autorski projekt do obsługi rynku delivery
Zamawiasz w aplikacji, odbierasz kiedy chcesz!