Podobieństwo biznesu do sportu drużynowego jest niezaprzeczalne.
W FI Group wspólnie kreujemy innowacje.
Foodservice Investment Group to zespół ludzi, którzy doskonale rozumieją swoją wartość.
Zespół profesjonalistów jest kluczem
do osiągania największych sukcesów.
Dlatego w projekty Fi Group zaangażowani są eksperci z szerokiego spektrum dziedzin, takich jak: gastronomia, obsługa klienta, sprzedaż, marketing, nieruchomości, finanse, prawo, zarządzanie i dietetyka.
Nasz zespół jest złożony z pasjonatów, którzy kładą nacisk na doskonałość w każdym obszarze działania. Dzięki tej różnorodności oraz komplementarności umiejętności, jesteśmy
w stanie zapewnić kompleksową i wysokiej jakości obsługę gastronomiczną, żywienia zbiorowego, oraz usługi z zakresu rynku dostaw.
Nasza unikalna koncepcja lokali gastronomicznych, żywienia zbiorowego oraz usług delivery, to owoc współpracy tych specjalistów. To więcej niż po prostu dobry posiłek - to przestrzeń, która łączy wysoką jakość usług, innowacyjne podejście do gastronomii
i dostosowanie do potrzeb klienta.
Jesteśmy dumni z naszej historii i stale dążymy do doskonalenia naszych usług oraz rozwijania nowych koncepcji. Nasza misja to dostarczanie ludziom najlepszej jakości, gdyż uważamy, że każdy na nią zasługuje. Jednocześnie, budujemy społeczność, w której klienci mogą cieszyć się wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym.
Przemysław Kowalski
Prezes Zarządu
Członek Zarządu Foodservice Investment Group, nadzoruje oraz koordynuje realizację wszystkich projektów w ramach spółki, jednocześnie tworząc nowe, różnorodne koncepty.
Jest ekspertem w dziedzinie rozwiązań finansowych dla przedsiębiorstw.
Pasjonuje się innowacjami technologicznymi. To dzięki temu zamiłowaniu FI Group opracowało autorski projekt technologiczny, który rewolucjonizuje podejście do żywienia zbiorowego i rynku dostaw.
W wolnym czasie oddaje się pasji do gotowania.
Agnieszka Widłak - Lindsay
Prokurent
Członek Zarządu Foodservice Investment Group, odpowiada za kompleksową strategię rozwoju oraz nadzoruje i koordynuje wszystkie projekty realizowane
przez spółkę.
Pasjonatka mody i designu, co widać w jej podejściu do jakości - dzięki tej wrażliwości na detale restauracje Eating Point prezentują się gustownie i są wykończone zawsze w najwyższej jakości.
W wolnych chwilach zajmuje się projektowaniem.
Właściwi ludzie na właściwym miejscu
Inżynier nie powinien zajmować się gotowaniem, a kucharz planowaniem wystroju...
W FI Group każdy bierze pełną odpowiedzialność za to, w czym jest najlepszy, co skutkuje wciąż sukcesywnym rozwojem projektów.
Poznaj nasz team
To nie wszyscy